SPECIAL

Fira med något extra!

Balders Bröd är ett fullsortiments konditori och bageri med brett sortiment, allt ifrån frukostfralla, kaffebröd, kondisbitar, bakelser och tårtor. Vi tillverkar allt från grunden, för hand med råvaror av högsta kvalitet. Vi anses också vara ett Specialkonditori som tillverkar kondisbitar, bakelser, tårtor och andra delikatesser utöver vårt ordinarie sortiment enligt kunders önskemål.

Vi tillverkar många olika delikatesser, bakverk och tårtor utöver det vanliga till olika tillställningar – Bröllop, Babyshower, Dop, Begravning, Födelsedag, Konfirmation, Student, Jubileum eller fest där kunden önskar något extra festligt att bjuda sina gäster på.

För figurtårtor eller våningstårtor med eller utan handgjord dekor i äkta marsipan har du möjlighet att prata direkt med våra duktiga konditorer om vad som är möjligt att tillverka.

Önskar du utkörning så kan vi ordna det. Vi levererar direkt från vårt bageri och tillverkningslokaler i Sollentuna inom hela stor Stockholm.

Här under våra specialsidor hittar du ett urval av vad vi erbjuder. Önskar du veta mer så hör av dig till oss!

Boka tid för konsultation och val av den perfekta smakupplevelsen för din tillställning på telefon 08-96 03 00 eller e-post: info@baldersbrod.se