Hantverksbageri med anor!

Vi tillverkar från grunden med råvaror av högsta kvalité!
Hantverk, Tradition och Kvalité är våra ledord!

Balders Bröd är ett full sortimentsbageri med egen tillverkning av matbröd, kaffebröd, konditorivaror och kallskänks produkter. Vi har också café, lunchrestaurang och catering verksamhet. Något som är mycket uppskattat av våra kunder. Balders Bröd är ett familjeföretag som startade redan 1927. Vi bakar allt från grunden och vårt bageri, konditori, kallskänk och kök finns i Sollentuna Centrum. Hantverk, Tradition & Kvalitet är våra ledord!

År 1927 grundade familjen Dolk sitt bageri i Stockholm city. Idag ligger det i Sollentuna Centrum och heter Balders Bröd. Historien berättar att platsen där Sollentuna Centrum och Balders Bröd är placerat, långt tillbaka i tiden hette Bagare By!

Balders Bröd drivs idag av tredje generationen, systrarna Anne Dolk och Tina Westblad som för familjetraditionen vidare. Pappa Bo Dolk är även delaktig i mindre omfattning och bidrar med sin livslånga erfarenhet inom bageri, konditori och restaurangvärlden. Balders Bröd är ett fullsortimentsbageri med egen tillverkning av matbröd, kaffebröd, konditorivaror och kallskänks produkter. Vi har också café och cateringverksamhet. Något som är mycket uppskattat av våra kunder. Vi tillverkar allt från grunden med råvaror av högsta kvalité. Hantverk, Tradition och Kvalitet är våra ledord!

Försäljningen sker i butikerna i Sollentuna Centrum, Solna Centrum, Mall of Scandinavia och Täby Centrum samt genom direktleveranser till storkund.

BALDERS BRÖD I SOLLENTUNA CENTRUM

År 2007 påbörjades ombyggnaden av Sollentuna Centrum. I maj 2008 kunde Balders Bröd flytta in i sin nya tillverkningslokal med ny butik och café.

Balders Bröd arbetar för en hög produktkvalité där leveranssäkerhet är en viktig del i verksamheten. Med vår kunniga personal kan vi enkelt att anpassa oss till våra kunders önskningar.

BALDERS BRÖD I SOLNA CENTRUM

År 2005 öppnade Balders Bröd butik med servering mitt i Solna Centrum. Butiken är liten men utbudet desto större. Vi har alltid dagsfärskt matbröd och kaffebröd och ett stort urval av goda tårtor m m. Vi tar emot beställningar på allt från figurtårtor, smörgåstårtor och till den minsta lilla schackrutan.

BALDERS BRÖD & VIN I MALL OF SCANDINAVIA

Den 12 november 2015 öppnade Balders bröd & vin i Mall of Scandinavia. Butiken är liten och består av en bardisk med några sittplatser samt bord och stolar runt om. Där kan du sitta ner en stund och fika, äta en bit mat eller kanske ta ett glas mousserande vin. Vi tar även emot beställningar från hela vårt sortiment.

BALDERS BRÖD TÄBY CENTRUM

Den 28 december 2018 öppnade Balders bröd i Täby Centrum. Här kan du starta dagen med en frukost eller morgonfika i lugn och ro, njuta av ett gott bakverk eller en god kaffe. Enklare lunchrätter serveras och du kan njuta av en god egentillverkad äkta italiensk glass – Gelato! Vi tar emot beställningar från hela vårt sortiment.

VARMT VÄLKOMMEN TILL BALDERS BRÖD!

Vi önskar dig varmt välkommen till våra butiker.

Systrarna Tina & Anne med pappa Bo

Liza, butikschef i Sollentuna Centrum

Taina, butikschef i Solna, Mall of Scandinavia och Täby Centrum