Balders bröd på Facebook 08 - 96 03 00

Om Balders Bröd

 

Bageri med anor

År 1927 grundade familjen Dolk sitt bageri i Stockholm. Idag ligger det i Sollentuna Centrum och heter Balders Bröd. Historien berättar att platsen där Sollentuna Centrum och Balders Bröd är placerat, långt tillbaka i tiden hette Bagare By!

Bageriet ägs idag av Bo Dolk och hans dotter Tina Westblad som för familjetraditionen vidare. Balders Bröd är ett fullsortimentsbageri med egen tillverkning av matbröd, kaffebröd, konditorivaror och kallskänksprodukter. Vi har också café och cateringverksamhet. Något som är mycket uppskattat av våra kunder.

Försäljningen sker i butikerna i Sollentuna Centrum, Solna Centrum och Mall of Scandinavia och genom direktleveranser till storkund.

Balders Bröd i Sollentuna Centrum

År 2007 påbörjades ombyggnaden av Sollentuna Centrum. I maj 2008 kunde Balders Bröd flytta in i sin nya tillverkningslokal med ny butik och café.

Balders Bröd arbetar för en hög produktkvalité där leveranssäkerhet är en viktig del i verksamheten. Med vår kunniga personal kan vi enkelt att anpassa oss till våra kunders önskningar.

Balders Bröd i Solna Centrum

År 2005 öppnade Balders Bröd butik med servering mitt i Solna Centrum. Butiken är liten men utbudet desto större. Vi har alltid dagsfärskt matbröd och kaffebröd och ett stort urval av goda tårtor m m. Vi tar emot beställningar på allt från figurtårtor, smörgåstårtor och till den minsta lilla schackrutan.

Balders bröd & vin i Mall of Scandinavia

Den 12 november 2015 öppnade Balders bröd & vin i Mall of Scandinavia. Butiken är liten och består av en bardisk med ett fåtal platser. Där kan du sitta ner en stund och fika, äta en bit mat eller kanske ta ett glas vin. Vi tar även emot beställningar från hela vårt sortiment.

Varmt välkommen till Balders Bröd!

Vi önskar dig varmt välkommen till våra butiker.

Tina, butikschef i Sollentuna Centrum
Taina, butikschef i Solna Centrum och Mall of Scandinavia

Foton