Sollentuna Centrum

Balders Bröd

Butik, Café/Restaurang och Bageri

Öppettider:
Vardagar 06.30 – 20.00
Lördag 07.00 – 18.00
Söndag 07.00 – 18.00

TILLVERKNING

Här i Sollentuna, bakom kulisserna, har vi all vår tillverkning. Hantverksbageri med duktiga hantverksbagare, Konditori med erfarna konditorier, Kök med erfaren kock som älskar att laga husmanskost, Kallskänk med våra duktiga kallskänkor. Vi tillverkar allt från grunden med råvaror av högsta kvalité.

BUTIK

Balders Bröd, butik med servering mitt i Sollentuna Centrum. Här kan du köpa nybakat bröd och konditorivaror att ta med hem, eller hämta beställda varor. Vi har alltid dagsfärskt matbröd och kaffebröd och ett stort urval av goda tårtor, bakelser m m. Vi tar emot beställningar på allt från figurtårtor, smörgåstårtor och till den minsta lilla schackrutan.

FIKA, FRUKOST, LUNCH OCH MIDDAG

I vårt café kan du sitta ner och ladda batterierna med en frukostsmörgås eller fika med något av våra goda bakverk. Är du hungrig serverar vi lunch och middag från vår meny nedan. Vår kock Lasse lagar husmanskost som dagens lunch. Dagens lunch kan avnjutas vardagar från kl. 11:00.

DAGENS LUNCH

Serveras vardagar från kl 11.00 – 15:00 (reservation för slutförsäljning). Måltidsdryck, sallad, bröd, smör, kaffe eller te ingår. Vår kock Lasse lagar dagens rätt från grunden med råvaror av högsta kvalité. Minst två husmanskost rätter serveras utöver vår vanliga meny. Vi har öl och vinrättigheter.

GLASSHÖRNA

Besök vår glasshörna som är beläget bredvid torget, där vi erbjuder mjukglasss med låglaktos, äkta italiensk glass – Gelato – tillverkad på äkta råvaror i flera olika smaker och äkta italiensk sorbet – Sorbets – vegansk sorbet tillverkad av äkta råvaror i flera olika smaker.

TORGET

I vår monter på torget är det enkelt att stanna till för att handla med sig någon godsak hem. Här har vi bland annat vårt minisortiment av godsaker, praliner och annat gott!

KONTAKTA OSS

Sollentunavägen 163-165, 191 47 Sollentuna
Tel 08-96 03 00, info@baldersbrod.se

Hitta hit


BILDER FRÅN BUTIKEN